5 Nisan 2014 Cumartesi

Hotel California- Eagles


Şarkıda adı geçen genç yaz tatilini geçirmek için hotel california'yı tercih eder. Orada yan odasında kalan kızla karşılaştığında ilk görüşte aşkı yaşarlar. Çok güzel bir yaz aşkı yaşarlar. Ancak tatil zamanı bitip ayrılık vakti gelir. Onlara göre bu aşk basit bir yaz arkadaşlığından daha da ötededir. Bunu birbirlerine kanıtlamak için birbirlerine şunu söylerler:" bir sene boyunca farklı hayatlar yaşayacağız, belki başkalarını da seveceğiz. Olur da birbirimizi hiç unutmazsak, o aşkı kimsede bulamazsak, tam bir yıl sonra bugün burada olacağız." 

Ertesi gün farklı şehirlere yol alırlar. Sene boyunca farklı insanlarla birlikte olurlar ancak aşkı bulamazlar. İkisi de sürekli birbirlerini düşünürler buluşacakları günü beklerler. 

Bir sene geçmiştir. Kız bir gün öncesinden otele gelir çünkü yarın gelmesini istediği sevgilisi için sürprizler hazırlayacaktır. O gece otelde bir yangın çıkar ve kız o yangında ölür. Ertesi gün ise sevgilisi otele gelir. Kızı hiçbir yerde göremez, gelmediğini düşünüp çok üzülür. Sonrasında kızın orada olduğunu ve yangında onu kaybettiğini öğrenir.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder